VISSZA BEJELENTKEZÉS KOMPLEX KIVIZSGÁLÁSRA
BEJELENTKEZÉS TUMOR-MARKER VIZSGÁLATRA
BEJELENTKEZÉS ARTERIOGRÁF ÉRVIZSGÁLATRA
BEJELENTKEZÉS SZŰKEBB KÖRŰ SZŰRÉSRE BEJELENTKEZÉS EGYÉB VIZSGÁLATRA
 
 
ONLINE BEJELENTKEZÉS
     
 
Valamennyi vizsgálatunkra egyszerűen és kényelmesen, telefon költség nélkül jelentkezhet be online űrlapjaink segítségével.
 
 
 
 
A bejelentkezés és az űrlapok kitöltésének menete:
  • Ha eldöntötte, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, csak válassza ki a fenti, megfelelő menüpontot.

  • Válassza ki a lakóhelyéhez legközelebb eső vizsgálati helyszínt és az Önnek megfelelő dátumot (kivéve az „egyéb vizsgálat” űrlap). A pontos helyszínt és az óra, perc szerinti időpontot e-mail-ben igazoljuk vissza.

  • Töltse ki a mezőket értelem szerűen. Pontosan adja meg személyes adatait, melyeket az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezelünk, harmadik személy számára nem adunk át. A -al jelölt mezők kitöltése kötelező! Szükség esetén vegye igénybe a súgót, a jelre klikkelve.

  • Amennyiben Egészségpénztár tag, ne mulassza el bejelölni, és az erre vonatkozó adatait is beírni, mivel a legtöbb Pénztárral, támogatásra jogosító szerződésünk van. A kivizsgált személy készpénzben fizet és utólag igényli vissza a vizsgálat díját. Csak a velünk szerződésben álló Pénztár esetében lehetséges a kedvezmény igénybe vétele.
 
 
  Copyright © 2015 ICC Minden jog fenntartva! Weboldal térkép Webajánló Kedvencekhez adom Az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezze a Javascript használatát böngészőjében a megtekintéshez!